من فقط مسئول پاسخ‌های خودم هستم، مسئوليت ساير نوشته‌ها بر عهده نويسندگان آنهاست و گذاشتن آنها به معنی تائيد نظرات آنها نيست.

جستجو

آرشيو 1386، 1385، 1384، 1383
8 4      ۱   ۲   ۳   ۴   ۵   ۶   ۷   ۸   ۹   ۱۰      3  7

پيّآم از آمريکا: سلام اقای أبطحئ
من خيلی وقت هست که سايت شما را ميخوانم.کاش همگی مسئولين مثل شما
با مردم راحت حرف ميزدن و پای صحبت مخالف و موافق ميشستن. پاينده باشيد

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۲۳:۵۷)


امير: آقای ابطحی سلام
در مورد چهارشنبه سوری بايد بگم که نا ايرانيهای مقيم خارج هم اين مراسم رو برگذار می کنيم. البته بدون ترقه بازی ولی همراه با موسيقی و اتش بازی و خنده و البته با احترام به خانواده ها.
ايکاش در ايران عزيزمون هم اين چيزها رعايت می شد.

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۲۳:۵۱)


پاسخ: امیدوارم خوش گذشته باشد. واقعاً در ایران صداهای انفجار از حد اعتدال می گذرد.


دوستداران: با دورود بر دوستان

سياست و جنگ؛ متفكرين ميگويند سياست يعنى علم ممكن نمودن غير ممكن ها !
و اما جنگ ادامه سياست است ولى با ابزارى ديگر!
برنده به احتمال يقين آن طرفى است كه هم علم سياست دارد و هم براى ادامه آن (جنگ) ابزار برتر! در اين ميان يك طرف هميشه بازنده اند.....آن طرف هم توده مردم بى مال و منالند.
به اميد آن روز كه بشريت جنگ را تنها در فيلم ها و موزه ها ببيند و در كتابها و وب سايتها بخواند.

نوروز بر شما و همه دوستان فرخنده و خجسته باد

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۲۲:۴۹)


نيکروز: چهارشنبه سوری و عيد رو به شما تبريک ميگم

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۲۲:۴۰)


پاسخ: من هم به شما تبریک می گویم.


Ehsan: Ba salam:
Jenabe aghaye Abtahi pisha pish fararesidane bahar ra be shoma va khanevadeye mohtarametan tabrik migoyam. ba arezoye moafaghiyat va pishraft dar tamamiye arsehaye zendgy baraye shoma va khanevadeye azizetan.
SEYED YADET NARE KE MARO DOA KONY.

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۲۰:۰۵)


پاسخ: متشکر برای شما هم مبارک باشد.


جعفری: نمیدانم اطلاعات شما در مورد چهارشنبه سوری تا چه حد است فقط با توجه به روحانی بودن خانوادتان تصور میکنم شاید به بعضی از حقایق مربوط به این مراسم تا حدی آگاه نباشید. اگر اجازه بدهید چند حقیقت را بدون وارد شدن به بحث خرافی بودن یا نبودن عنوان کنم.
-ترقه بازی ربطی به رسم اصلی چهارشنبه سوری ندارد. تا همین پانزده بیست سال پیش حتی یک ترقه هم در این شب منفجر نمیشد.
-چهارشنبه سوری لزوما مربوط به اقشار مرفه جامعه نیست. من اهل شهری کوچک و مسلمان نشین در مرکز ایران هستم. سالهاست که از آنجا مهاجرت کرده‌ام و و ضعیت کنونی را نمیدانم ولی دست‌کم تا 25 سال پیش در این روز عده زیادی از مردم شهر مراسم چهارشنبه سوری را برگزار میکردند. بخش زیادی از این مردم در خانه‌های گلی زندگی میکردند. وقتی از کوچه پس کوچه‌هایشان رد میشدی، گله به گله با کوزه‌های شکسته‌ای مواجه میشدی که از بالای بام‌ها به پایین انداخته‌ بودند. بته‌ها و خارهای تمیز بود که وارد خانه‌ها میشد (بجای کارتن و آشغال). کسانی که این کار را میکردند در خانه خود و با خانواده و آشنایان از روی آتش میپریدند و پریدن هم بیشتر کار بچه‌ها و جوانان بود. غریبه‌ای در بین آنها نبود و این کار را در خیابان نمیکردند. هیچ کسی نمیسوخت و شیشه‌ای نمیشکست و به کسی خسارت وارد نمیشد. ترقه‌ای هم در کار نبود.
شب هنگام چند نوبت در خانه ما را میزدند. بچه‌ها و نوجوانانی بودند که قاشق بر کاسه میکوبیدند و روی سر خود را با پارچه‌ای پوشانده بودند تا ناشناس باقی بمانند. میدانستیم که بدنبال تنقلات چهارشنبه سوری هستند. در کاسه‌شان میریختیم.

من متخصص نیستم که بخواهم در مورد خرافی بودن یا نبودن صحبت کنم. ولی چیزی را میدانم، مراسم اصلی چهارشنبه سوری (که بخشی از آن در بالا آمد) بر قمه زنی اصولا ترجیح دارد. و به این رسیده‌ام که وقتی از ملتی شادیهایش را میگیری و بیشتر از 50 روز عزا را در طول سال برایش باقی میگذاری، وقتی عزاهای دیگر ملل مستضعف را هم بر او تحمیل میکنی، وقتی مراسم سنتی او را سانسور و محو میکنی و ایده‌الوژی خود را هم نمیتوانی بار وی کنی، این ملت گیج، افسرده و راه گم کرده، دست به کارهای نا متعارف میزند. نارنجک پرتاب میکند. خود را میسوزاند و زخمی میکند. آشغالها را آتش میزند بدون اینکه بخواهد از روی آنها بپرد. شیشه میشکند. تابلو های عمومی را از خاک خارج میکند و جلو ماشینها میاندازد و راه را میبندد. عربده میکشد. باتون پلیس را بر بدنش تحمل میکند، فرار میکند و دوباره باز میگردد. جلو بیسیم بدستهای لباس شخصی میایستد و فحش میدهد ...

اینها چیزهایی بود که من امشب دیدم، چهارشنبه سوری 25 اسفند 1383 هجری خورشیدی.

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۹:۳۶)


mas: Salam Jenabe Abtahi. Mamnoon az shoma ke fekre iranian kharej az keshvar ham hatid dar bareh 4 shanbeh soori. Ma hich kari nemikonim vali dor ham jam mishavim v ba yad door shab neshini mikonim. Mamnoon. Man hamsene shoma hastam, Lotfan khazaabolate afrad koodan v tang nazr haye ... ra pakhsh nakonid maselan ARAJIF EIN AGHAYE FARSHADE AHMAGH- ke gofteh har dolati 1 ... mikhahad. Khoda sabr bishtar bedeh vv byeZADEH

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۵:۰۶)


پاسخ: خدا کند این مناسبت های ملی به همه ی ایرانیان در هر کجا که هستند خوش بگذرد.


yek khanandeh: BA salAm va tashakor barAye matlabe 4 shanbeh sori. Man sAyte shomA rA (bAyad) har roz bekhAnam. SAle now bar shomA va digar IrAndostAn mobArak bAd. JAye shomA khAli mA ham dar Sued (Swedwen) Gotanberg 4 shanbeh sori dAshtim. Omid keh sAle Ati sAle AzAdi va piroziye mardome irAn bAshad.

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۵:۰۴)


پاسخ: به شما هم، امید که خوش گذشته باشد.


محمد ت: سلام به ابطحی گل می خواستم نظرتون رو راجع به انتخابات بدونم اميدوارم موفق باشی و سال خوب و خوشی رو برای شما و خانواده ما و همه ايرانيان آرزو می کنم:محمد از ايلام هميشه محروم

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۴:۵۴)


پاسخ: اگر امکان حضور کاندیداهای مورد قبول ملت آماده شود. حتماً باید شرکت کرد. برای شما هم مبارک باشد.


سينا: سلام بر جناب ابطحی عزيز
خدا باباتونو نگهداره ( ببخشيد مي دونم بابا زياد رسمی نيست ولی هرچی ميگردم روی اين کيبرد نمی تونم اون حرف اصيل فارسی رو بيابم) به هر حال مطلب چهارشنبه سوری رو خوندم و خيلی خوشم اومد. به همين سادگيه به خدا؛ چرا بعضی ها می خواهند از همه چيز يک معنی ضد خدا و اسلام در بيارن. توی چهار رشنبه سوری آتش برستی (بخشيد اون حرف اصليل فارسی رو ندارم) می بينند و اون رو کفر قلمداد می کنن. توی سيزده بدر هم انقدر بی انصافی ميکنند که انگار فقط ما تو دنيا يک روز رو مثلا به خرافات رو آورديم. اونهم به اين قشنگی در ۱۳ فروردين به دل طبيعت زدن و بدين وسيله دفع بلا کردن. يک روز قشنگ تو ايران زيبا آدم بره تو دل طبيعت خدا؛ خوب دفع بلاست ديگه . اونم با خانواده در سبز تر ين روز سال. چقدر قشنگه مراسم نوروز ايران. ترو خدا مقايسه کنيد با سال نوی ديگر ملل دنيا. ملتی هستيم با گذشته اي قابل تقدیر و بايد سعی کنيم تا امروز و آینده ای قابل احترام نیز برای خودمون رقم بزنيم.

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۴:۲۹)


پاسخ: واقعاً ملت ایران بزرگند و قابل احترام.


Vida: آقای ابطهی ،
شايد شما هم موافق برخوردهايی که اکثريت همکارانتان در حکومت وحتی خارج از حکومت (سايرهم لباسهای شما ) بر عليه سنت های زيبای ايرانيان می کنند نباشيد ولی چون احتمالا با بسياری از آنها تماس داريد و می توانيد مطرح کنيد برای شما می نويسم .
در طول تاريخ ايران تهاجم های بسياری به کشور ما شده و بسياری قدرت های متهاجم و اشغالگر بوده اند که سعی کرده اند سنتهای ايرانی وحتی زبانشان را از بين ببرند ( مغولها , اعراب و ... ) اما هرگز موفق نشدند .
موفق شدند که بخشهايی از خاک ايران جدا کنند اما نه فرهنگ و سنن مردم را که حتی در پشت درهای بسته يا زمانی در قلب هايشان حفظش کردند تا در موقع مناسب دوباره گسترشش دهند .
امروز ايرانيان در سراسر دنيا حتی عليرغم محدوديتهای قانونی اين سنن را بر گذار کرده و اشاعه ميدهند .
ما مردم مورد تهاجم و زور قرار گرفته نگران
نيستيم که جمهوری اسلامی بتواند اين سنن را نا بود کند که نمی تواند و فقط تنفر مردم را بيشتر می کند و لجبازی جوانان را فزون تر .
اما تاثيری که متاسفانه گذاشته اين است که اشکال زيبا و بی خطر اين سنت را تبديل کرده به جنگ تمام عيار ترقه و نارنجک و ... با خطر جانی برای خود استفاده کنندگان و سايرين . از جوانان اطرافتان مثلا زير ۲۰ ساله ها بپرسيد ، چند درصدشان همين شعر پريدن از روی آتش و مراسم مربوط به آن را ميدانند .
به واقع چه اشکالی داشت که شهرداری ها در هر شهر به نسبت جمعيت و محله ، محل های مخصوصی را مشخص می کردند ( کاری که اين طرف دنيا در ممالک کفر و استکبار !! می کنند ) و در راديو و تلويزيون مردم را تشويق به بر گذاری مراسم در آنجا می کردند و با مصاحبه با مردم عادی ( نه تابلوهای مشخص شده خودشان )
آداب و رسوم اصلی اين سنت را بيان می کردند که جوانان اين ۲۵ ساله هم بدانند به واقع چهارشنبه سوری چيست ؟
آيا اين بر خلاف دين است ؟
از کدامين خرافات حرف می زنيد وقتی سراسر
برنامه های رسمی حکومت در کشور ما بر محور خرافات است ؟
چرا دوستان شما درس نمی گيرند از عاقبتی که عناد و قلدری با خواسته های ساده و بی آلايش مردم برايشان ببار خواهد آورد . چرا هر حرکت ساده زندگی جاری مردم را تبديل به مواجهه مردم با حکومت ميکنند . آيا براستی دور است زمانی که مردم ديگر از سلاح و چماق قلدران مزدور نترسند ؟
و آنروز چه چيز جلوی خشمی را که اين روزها در حال انباشتن است خواهد گرفت ؟

در باورتان به نيروی مردم پيروز باشيد .
چهار شنبه سوری و عيد نوروز مبارک .

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۳:۳۳)


عرفان قانعی فرد: با سلام و ارزوی خوش و ایامی مملو از شادی و خوشی برای شما / سال نو مبارک و ایام به کام
ما هم ایام عید از غربت امدیم و در ایران هستیم .

ارادتمند : عرفان قانعی فرد

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۲:۵۶)


پاسخ: ان شاءالله به شما در هر کجا که هستید خوش بگذرد.


مانی از منچستر: هموطنان و جناب ابطحی عزيز

همگي از گوگل بخواهيم كه لوگوي ويژه اي براي نوروز طراحي و در سايت گوگل قرار دهد تا به اين وسيله فرهنگ باستاني ايراني را به همه جهانيان معرفي كند !
از متن پيشنهادي زير مي توانيد استفاده كنيد.

Dear Google Team
We will be grateful if Google put a special logo for the Iranian New Year celebration (Noruz) on its main page on March 20th and 21st. Noruz is the first day of solar year and is the most important celebration for for many nations including Iranians,Persians, Afghans, Kurds, Turks, Turkamans and Tajiks and some other nations and I am sure all of them will be impressed and appreciated by this act of Google.
Thank you very much - yourname

شما با رفتن به آدرس زير و پر كردن فرم - اين درخواست را از گوگل بكنيد .

آدرس صفحه فرم نظر خواهي گوگل :

http://www.google.com/support/bin/request.py?user_type=user&contact_type=suggest_new&submit=Continue

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۱:۵۲)


اشراقی: دين و ايمان نمايندگان امام زمان
به دو لنگه ابروی خبرنگار بند است!

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۱۰:۳۲)


پاسخ: فکر می کنم که نمایندگان مجلس در برابر این حرف یک نمایده باید خود از خود حمایت نمایند و دفاع کنند.


فرشيد: بابا يکی بياد راجع به اين جور چهارشنبه سوری يه مطلب بنويسه.واقعا ميگن مطالبات مردم انباشت می شه به گونه ديگه ای نشون می ده به خدا بی ربط نگفتن.قبلا چهارشنبه سوری با يه حس شادی و نشاط خاصی همراه بود ولی به خاطر خيلی از اشتباهات به اين وضع تبديل شده.واقعا بی ربط نگفتن که منع از هر چيز انسانو حريصتر می کنه.امشب صحنه های زيادی از وحشيگری ديدم--نارنجک انداختن روی ماشين راننده های بيچاره اسمش چيه؟ جز وحشيگری--امروز حقيقتا نسل انقلاب واقعا انقلابی بودن--وحشی وحشی --آقا جون فرهنگ اين مملکت ايراد داره حالا هی از اين در و اون در بنويس--ما بی فرهنگيم!!!!!!!!! حالا يکی می آد می گه نه آقا همه اين طور نيستندو قس عليهذا............

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۹:۱۳)


رضا۰۰۷: برادر ابطحی سلام !
می خواستم به تمامی دوستان بگويم که نهج البلاغه ترجمه استاد دشتی را بخوانند که بسيار زيبا و قابل فهم و با تفسير علمی ترجمه شده که آدمی با خواندنش سير نمی شود و بيشتر پی به اهمیت و زیبائی خطبه ها و علی الخصوص حکمتهای مولايمان می برد که تک تک کلمه های آن گفتارها (چون قرآن مجيد )ميتواند چراغ هدايت انسان باشد .
دوستان !در اين دنيای فانی که ارزشها روزبه روز کم رنگ تر ميشوند و ماديات حاکم بر روح و روان آدمی ميشوند ، بیائید با یاد خداوند یکتا و پیروی از سیره انبیا (س)ومعصومین (ع) به جنگ با نفس و در راس آن شیاطین برویم !
دنيا مزرعه آخرت است و جز اين ارزشی ندارد ، پس چه بهتر در شروع هر کاری کمی تامل کنيم و رضا و خشم الهی را در آن جستجو کنيم و خود را اسير اين چند روز زندگی دنيوی نکنيم !
يا الله يا رحمان يا رحيم يا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دينک ...
به آقای خاتمی سلام برسانيد !
والسلام !

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۹:۱۳)


علی: همراه عزیز سلام.نوشته هایتان صمیمی و خواندنی اند.اما، آیا نباید همیشه حق را گفت ولو جماعت را خوش نیاید؟در پوچی و بی ریشگی سنت مزبور هیچ شکی نیست اما اگربهانه ای باشد بر شادی و همدلی زهی شایسته که مدیران امر بر بساط شادی نظم و نشاط بیفزایند.اما افسوس که عده ای بر طبل پوچی آن می کوبند که باید در خان ماند و گروهی چون شما مسئولیت روشنفکری را بر مصلحت همراهی قربان می کنند.کاری که برادر بزرگوار؛ خاتمی کرد آنچه که نباید و نکرد آنچه که باید.بیایید برقصیم گرد آتش و بخندیم با همسایگان اما سنت ها را چون تاریخ بخوانیم.فعلا که حکومت با رقص و شادی مخالف است پس به پوچی این سنت پناه برده و مراد می طلبد.جماعت هم که مانند مجانین اجتماعی ملغمه سنت و اعتراض و ناکامی ها را در آلودگی صوتی وجود می بخشد.پایدار باشید.

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۹:۱۲)


پاسخ: من که گفته ام، سنت های ملی یک رفتار هستند. کسی نمی تواند جلوی آن را بگیرد. حتی اگر پوچ باشد.


مانی از منچستر: سیاسی ها درزندان می مانند
2500 کلاهبردار و مال مردم خور
شب عید می آیند مرخصی نوروزی


درحاکمیت جمهوری اسلامی هرکس صبح زودتر از خواب بلند شد می تواند درباره مهم ترین مسائل مملکتی اظهار نظر کند و بقیه را هم بیخ دیوار بگذارد که دنبال همین اظهار نظر را بگیرد و برود جلو!

شاید در کمتر کشور جهان سوم ( آن دو جهان اول و دوم که حساب و کتاب دارند و هیچ) معاون امور زندان‌ها که کارش نگهداری زندانی است و نه دستگیری متخلف چنین مصاحبه ای کند که در زیر می خوانید:

محمود سالاركيا معاون امور زندان های جمهوری اسلامی در حاشيه‌ ديدار مردمي رييس كل دادگستري استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: چهارشنبه‌ پايان سال، فرهنگي ( البته منظور ایشان باید سنت باشد، نه فرهنگ) در جامعه است اما افراد سودجو به گونه‌اي از اين فرهنگ سوءاستفاده مي‌كنند و بعضا موجبات سلب آسايش عمومي و مزاحمت‌هاي عمومي را ايجاد مي‌كنند.

وي گفت: متاسفانه افراد سودجو با استفاده از شور و شعف جوانان و نوجوانان، آنها را ترغيب به خريد مواد محترقه مي‌كنند به گونه‌اي كه استفاده از آنها خطرات جاني و فراواني براي جوانان و نوجوانان ما دارد.

بر اساس قانون، ما با اين دسته افراد كه اين مواد را مي‌فروشند و يا توزيع مي‌كنند، برخورد مي‌كنيم. ما با كساني كه ايجاد مزاحمت مي‌كنند برخورد مي‌كنيم.

ما سال گذشته پرونده‌هاي زيادي داشتيم و با متخلفان برخورد كرديم.



معاون امور زندان ها، در پایان این مصاحبه، درباره آنچه که مربوط به حوزه کاری او هست نیز اظهار نظر کرد و گفت:

براي مرخصي ايام عيد بررسي كرديم كه به كساني مرخصي دهيم كه آسيب اجتماعي نداشته باشند بنابراين بخشي از محكوماني كه ما مرخصي داديم، بخشي هستند كه محكوميت‌هاي مالي دارند و حدود 2000 تا 2500 نفر هستند.

به این ترتیب، لابد دانشجویان، ملی – مذهبی ها، زرافشان، عبدی، گنجی و ... چون دزدی نکرده اند، چک بی محل نکشیده اند، پول مردم را بالا نکشیده اند، اختلاس نکرده اند، مال خر نبوده اند، صندوق قرض الحسنه درست نکرده و پول مردم بیچاره را به جیب نزده اند، زمین خوار نبوده اند و... آسیب اجتماعی دارند و باید شب عید در زندان بمانند!



(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۸:۵۸)


Arash : CHAHARSHANBE SOORI BE TAMAME IRANIAN AZIZ MOBARAK BAAD.
BE OMIDE ON ROOZI KE HAMEMOON DAR IRAN JASHN VA SHADI ROO BA HAM BARGOOZAR KONIM; BEDOONE INKE DASTO PAMOON BELARZAD!

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۸:۵۴)


رضا: سيد سلام....
اول اينو بگم که سايت فقط سايت ممد علی...
دوم اينو بگم که اسپم دوستت داريم...
سوم اينکه واقعان رفيق ما حرف قشنگی زد ... دمت گرم..
فراز: ما باين عيدی که ميگيريم چه کنيم.مجلسيهای درمانده با عيديشان چه ميکنند.عجب دو قشر جالبی هستيم.

واقعا من با ۲۰۰ هزار تومن عيدی چه کار کنم....

(۲۵ اسفند ۱۳۸۳ - ۸:۴۷)


پاسخ: متشکرم.


8 4      ۱   ۲   ۳   ۴   ۵   ۶   ۷   ۸   ۹   ۱۰      3  7
© Copyright 2003-2023, Webneveshteha.com. All rights reserved.