۲۲ فروردين ۱۳۸۸
انتشار در: خبرگزاری فارس
ابطحی در گفتگو با فارس: بازگشت خاتمی تقريباً منتفی است
سيدمحمدعلي ابطحي معاون پارلماني خاتمي در دوران اصلاحات در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با اشاره به حضور ميرحسين و بر هم زدن پيروزي خاتمي در انتخابات رياست جمهوري آتي گفت: پس از رفتن خاتمي، جبهه اصلاحات به دو گروه هواداران ميرحسين و هواداران كروبي تقسيم شد كه طبيعي است بايد تلاش كرد تا انتخابات به نتايج قابل قبول و به نفع اصلاحات پيش برود كه اين موضوع دشوار نيست.
وي افزود: انتخابات با حضور خاتمي ميتوانست وحدت كامل به صفوف جامعه ببخشد اما حضور ميرحسين موسوي پيروزي قطعي خاتمي را دچار ترديد و مشكل كرد.
معاون پارلماني دوران اصلاحات اجماع اصلاحطلبان را در مرحله دوم انتخابات قابل تحقق و پيشبيني و تأكيد كرد: به نظر ميآيد كه ائتلاف اصلاحطلبان در مرحله دوم و پس از اينكه يكي از اين دو كانديداي اصلاح طلب (كروبي و ميرحسين) به دور دوم راه يافتهاند تحقق يابد و در آن صورت تمام اصلاحطلبان از كانديداي راهيافته حمايت خواهند كرد.
وي در خصوص برخي صحبتها مبني بر حمايت خاتمي از كانديداي مشخص تصريح كرد: جايگاه خاتمي حمايت از يكي از كانديداهاي اصلاحطلب نيست بلكه وي به نفع اصلاحات كنار رفته و طبيعي است كه پس از انصراف او برخي طرفداران و دوستان وي با توجه به دلايل شخصي خود به سمت ميرحسين سوق يابند و برخي به سمت حمايت از كروبي پيش روند.
عضو مجمع روحانيون مبارز در خصوص تلاشهاي برخي از گروهها براي بازگرداندن خاتمي به عرصه رقابت گفت: من تقريباً برگشت خاتمي را منتفي ميدانم.
وي همچنين در مورد كانديداي مورد حمايت مجمع روحانيون مبارز پس از انصراف خاتمي اظهار داشت: مجمع روحانيون مبارز هنوز در اين خصوص جلسهاي را تشكيل نداده و در اينباره تصميمي نگرفته است و زمان اين تصميم گيري هم هنوز مشخص نيست.
ابطحي خاطرنشان كرد: اينكه ميرحسين چه نفعي براي اصلاح طلبان دارد و چه ميزان از خواستههاي آنها را تحقق خواهد بخشيد را بايد از خود طرفداران مهندس موسوي پرسيد.
وي در مورد علت پيوستن خود به جمع حاميان كروبي تصريح كرد: من طبيعتاً ضمن احترام به تمام دوستان و حاميان مهندس موسوي به دلايلي كه قبلا ذكر كردهام بهعنوان مشاور كروبي به انتخابات كمك خواهم كرد. معاون پارلماني خاتمي در خصوص معيارهاي وي براي حمايت از كروبي گفت: كروبي داراي خصوصياتي مثل شجاعت، دفاع از حقوق مردم، توان تعامل و همكاري با بخش قدرتمند نظام، پذيرش روحيه حزبي و مدني، تلاش براي امكان جذب نيروهاي تكنيكي و روحيه تعامل در سياست خارجي است و اين معيارهاي براي حمايت از كروبي بوده است.
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8801220377