۲۹ شهريور ۱۳۸۳
انتشار در: خبرگزاری ايسنا
مجلس ميتوانست در مورد استيضاح وزير راه همكاري بيشتري با دولت داشته باشدخبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس مجلس شوراي اسلامي
معاون حقوقي و پارلماني رييس جمهور اظهار داشت: «مجلس ميتوانست در مورد استيضاح وزير راه همكاري بيشتري با دولت داشته باشد.»
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجتالاسلام سيدمحمدعلي ابطحي در جمع خبرنگاران پارلماني با اشاره به قطعي شدن استيضاح وزير راه و ترابري، گفت: «معتقدم مجلس ميتوانست همكاري بيشتري با دولت داشته باشد و قبل از اينكه به مرحله استيضاح وارد شود، مسائل و ابهامات را در چارچوب قانون با دولت حل و فصل كند.»
وي با بيان اينكه اميدوارم اكثريت نمايندگان پس از شنيدن طرح استيضاح و ديدگاهها و نظرات وزير راه تصميمگيري كنند، گفت: «اينكه بعضي از دوستان در مجلس قبل از طرح استيضاح در مجلس اقدام به رايگيري كرده و حتي نتيجه آن را نيز اعلام ميكنند در شأن مجلس نيست.»
وي درباره قتل 26 كودك در پاكدشت گفت: «اين موضوع فاجعه و بسيار تلخ است. ترديدي نيست كه اين فاجعه به لحاظ بيتوجهي اطلاعاتي بوده است.»
ابطحي گفت: «نيروي انتظامي بطور مستقيم در اين قضيه مسوول است و معتقدم توضيحات بيشتري نياز است. اين مساله در حال پيگيري است.»
معاون حقوقي و پارلماني رييس جمهور با اشاره به جريان جشن خانه سينما، افزود: «معتقدم جشن خانه سينما مانند بقيه مراسم كه با حضور وزير فرهنگ وا رشاد برگزار ميشود، رسمي بوده و برخورد با اهالي هنر را درست نميدانم. هنرمندان از بن مايه دروني خود براي كشور سرمايهگذاري ميكنند و رفتارهايي از اين دست شايسته نيست.»
وي درباره دستگيري پدر يكي از وبلاگنويسان تصريح كرد: «در اينباره و مساله خانه سينما شخصا مطلبي را نوشتهام. چنين برخوردهايي حتي از سوي شهيد بهشتي مورد اعتراض بوده است. در شرايطي كه ما در جهان و منطقه به لحاظ سياسي و مسائل هستهيي تحت فشار هستيم طرح چنين موضوعاتي فضاي سياسي داخل را با تنش مواجه خواهد كرد.»
وي با بيان اينكه رييس جمهور دو نفر را مامور پيگيري اين موضوعات كرده است، از ………… ذكر نام آنها خودداري كرد.
ابطحي با اشاره به برخي اخبار مبني بر اخذ مدارك غير رسمي مسوولان كشور از دانشگاهي غير معتبر، ابراز داشت: «دولت و وزارت علوم نسبت به اين نوع مدارك و تحصيل افراد در دانشگاههاي غير معتبر موافق نبوده و بر غير معتبر بودن آنها بارها تاكيد كردهاند.»
وي گفت: «اين مساله حتي از زمان آقاي معين نيز مطرح بوده است.»
معاون حقوقي و پارلماني رييس جمهور در خصوص طرح برخي نمايندگان نسبت به طراحي مد، گفت: «نمايندگان حق دارند هر آنچه را كه درست ميدانند قانون كنند. كسي براي مجلس محدوديت قائل نيست.»
وي گفت: «اصل علاقهمندي به تنوع رنگ و شكل در لباس و پوشش، در ذات انسان است. حتي مهندس موسوي در دوران نخستوزيريشان بسيار تلاش كردند تا رنگها در كشور متنوع باشد. اما اين مساله ميتواند در چارچوب قوانين مطرح شود.»